Krasna zemlja (Između orla i lava, knjiga druga)

Avanture i nedaće krsnika Krste nastavljaju se u drugom dijelu povijesno-fantastične trilogije Između orla i lava. Političke urote, ratna akcija, mistične borbe drevnih bića te Istra rastrzana između dvije povijesne nemani otkrivaju nam se na stranicama Krasne zemlje.

Ana Cerovac

Dva su mjeseca prošla otkako je Krsto od Kastva pao u mletačko zarobljeništvo i dospio na zloglasnu galiju providura Veniera. Gonjena stotinama vesala, Concordia kreće za Pulu gdje se Krsto nada konačnom raspletu svoje sudbine.

Unatoč strahotama koje prožimaju njegove dane, želja da još jednom vidi svoju Mariju i otkrije zašto se u ratnom sukobu svrstala na neprijateljsku stranu daje mu snagu preživjeti do njihovog ponovnog susreta.

A, dok se on trudi izdržati pakao robije, oko njega se raspredaju priče o umornoj i ratom poharanoj zemlji koja se otvara iza pulskih bedema…

Krasna zemlja nastavak je avanturističko-povijesnog romana Krsnik i drugi dio višestruko nagrađivane trilogije Između orla i lava.

Datum objave: 21. travnja 2021.

Nabavite knjigu:

TISAK (meki uvez) na webknjizara.hr za 139,99 kn

E-KNJIGA je dostupna na:

Kobo ($6.99)

Smashwords ($6.99)

Ogledni primjerak prologa Krasne zemlje dostupan je za čitanje kao:

PDF

epub

mobi


Knjiga je pisana uz potporu Grada Rijeke i objavljena uz potporu Grada Pule, Grada Opatije i Istarske županije – Regione Istriana.


O autorici:

Ana Cerovac je komparatistica, spisateljica i planinarka, a katkad je čak i zaposlena. Piše fantasy više nego ga objavljuje, a čita ga upola manje nego što bi trebala. Otkako je otkrila čari povijesne fantastike, usredotočila se na pisanje pustolovne trilogije Između orla i lava, zbog čega ćete je vidjeti kako luta po istarskim ruševinama, vreba poštene knjižničare ili prima neke nagrade. Svoja otkrića i nalete motivacije sije po fejsbuku jer prečesto zaboravlja login za web. Njezina omiljena izreka je: „Znate da ste pisac onda kada ne znate što biste bili da niste.“

Katkad se njezine rečenice daju i shvatiti.